Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/stevig/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/stevig/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Jouw coaching ǀ coaching traject ǀ Life Coaching

Jouw coaching

Persoonlijk en oplossingsgericht coachingtraject

Heel wat mensen kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze missen kansen omdat de angst hen verlamt. Angst is niet meer dan Aangeleerde Negatieve Geloofsovertuigingen, en die Slaan Toe wanneer je iets wil ondernemen. Gedachten als ‘ik kan het niet’, ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘wat gaan ze wel niet van me denken” blokkeren je dan. Deze belemmerende gedachten ben je ergens het verleden gaan geloven. Toen de leerkracht je zei dat je niet genoeg je best deed, of je baas je een idioot noemde. Er zijn jaren overheen gegaan, de overtuiging is compleet achterhaald, maar heeft zich hardnekkig aan je zelfbeeld gehecht. In ons coachingtraject leer je ze los te koppelen van wie je bent.

 

 

Persoonlijke life coaching

Als mens ben jij uniek. het traject is erop gericht om jou te leren er te mogen zijn zoals je in jouw ware kern bent. De aanpak pas ik dan ook aan op wat jij nodig hebt, en wat voor jou werkt. Jij gaat op weg naar meer innerlijke kracht en vrijheid. ik luister, toon je de stappen en licht je pad bij. Zo bereik jij sneller je doel.

 

 

Beter grenzen stellen, meer zelfvertrouwen

Je straalt meer zelfvertrouwen uit, communiceert rustiger en assertiever, en geeft je eigen grenzen aan. Je geeft rouw en verlies een plaats en bent weer vrij om verder te gaan met je leven. Je wint aan veerkracht en staat steviger in je schoenen.

 

Wil je meer weten over dit coaching traject? Contacteer Anne voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bel Anne als je met meer zelfvertrouwen wil leren opkomen voor jezelf.

T: +32 486 91 98 09

shutterstock_114511768