Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/stevig/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/stevig/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Wie ik vandaag ben, daar heb ik gisteren voor gekozen - Stevig in je schoenen

Wie ik vandaag ben, daar heb ik gisteren voor gekozen

Wie ik vandaag ben, daar heb ik gisteren voor gekozen

In het leven staan we elke dag voor nieuwe uitdagingen.
Elke dag maken we keuzes en elke dag kunnen we er zelf voor kiezen wat we met ons leven willen doen. Blijven hangen in het verleden en alles blijven herhalen of iets nieuws starten, nieuwe ideeën uitproberen.

Wie ik vandaag ben, is waar ik gisteren voor gekozen heb.

Wie wil jij morgen zijn? 
Hoe ga je dit aanpakken?
Waar kies jij voor?

keuzes